УСЛУГИ И ЦЕНИ

ПЕЧАТ ВЪРХУ ТЕКСТИЛ

ТЕНИСКИ, УНИФОРМИ

С рекламна тениска и напечатана фирмена униформа ще се отличавате от своите конкуренти, ще покажете на всички своята идентичност, ще направите своя бранд разпознаваем.Ние разполагаме с възможност да Ви осигурим директно от вносители и производители голямо разнообразие на текстилни изделия – тениски, ризи, якета, престилки, светлоотразителни елеци и др. В печатната ни база можем да разработим и напечатаме Вашето лого и рекламно послание.
S&D DESIGN предлага професионален петцветен ситопечат с пластизоли и воднобазирани мастила за персонализация на тениски, блузи, потници, ризи, спално бельо и всякакви текстилни изделия. Възможността да се печатат 5 цвята позволява пълноцветен печат върху цветни тениски. Разполагаме с възможност да осигуряваме изделия директно от вносител.

ШАПКИ

ШАПКАТА Е ПОДХОДЯЩ РЕКЛАМЕН ПРОДУКТ ЗА РАЗЛИЧНИ ПОВОДИ – ПАРТИТА, КОНЦЕРТИ, ИЗЛОЖЕНИЯ, ЗА СЪСТЕЗАНИЯ, ЛАГЕРИ, ХЕПЪНИНГИ И Т.Н. ТЯ ЩЕ БЪДЕ НОСИТЕЛ НА РЕКЛАМНОТО ПОСЛАНИЕ ДЪЛГО СЛЕД ВАШЕТО СЪБИТИЕ. НИЕ МОЖЕМ ДА ВИ ПРЕДЛОЖИМ ГОЛЯМО РАЗНООБРАЗИЕ ОТ МОДЕЛИ И ЦВЕТОВЕ ШАПКИ.
S&D DESIGN РАЗПОЛАГА С ЧЕТИРИЦВЕТЕН КАРУСЕЛ ЗА ДИРЕКТЕН СИТОПЕЧАТ ВЪРХУ ШАПКИ. ИМАМЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ОСИГУРИМ ШАПКИ ДИРЕКТНО ОТ ВНОСИТЕЛ.

ТЕКСТИЛНИ ТОРБИ И ЧАНТИ ОТ НЕТЪКАН ТЕКСТИЛ

Евтините рекламни торбички за многократна употреба от еко материали често са добър избор при планиране на безплатно раздаване на торбички. Предимството на тези рекламни носители е, че всеки човек ги използва и Вашата реклама ежедневно достига до погледите на много хора. Ние можем да Ви осигурим различни модели рекламни чанти от нетъкан текстил – шити пазарски чанти с изключителна здравина, или термо-лепени торбички за пазаруване, памучни торбички, раници, мешки, конферентни чанти и др. Всички модели са подбрани така, че да бъдат брандирани най-качествено.
S&D DESIGN предлага четирицветен ситопечат върху текстилни торби
с пластизоли и 
воднобазирани мастила. Разполагаме със специални мастила за печат върху
нетъкан текстил, което прави изображението изключително трайно, не се
напуква и отлепя. Осигуряваме изделията директно от вносител.

РОТАЦИОНЕН И ПЛОСЪК СИТОПЕЧАТ

СИЛИКОНОВИ ГРИВНИ

Силиконовите гривни с право могат да бъдат наречени отлично средство за мобилна реклама. Използват се за подарък по различни поводи – промо-действия, корпоративни събития, политически кампании, концерти, благотворителни събития и т.н. Подходящи са не само за идентификация по време на събития, но и като рекламен сувенир, който да остане за спомен. Те са спечелили специална популярност в курортните държави.
Предлагаме Ви разнообразие от модели и цветове, дизайн и качествен печат.
S&D DESIGN предлага висококачествена персонализация на силиконови гривни. Ротационният печат позволява изображението да обхване диаметъра на гривната.

РЕКЛАМНИ СУВЕНИРИ

Малкият подарък е един много ефективен метод за реклама на Вашия бизнес.  Чрез него Вашето лого попада в полезрението на много хора, потенциални Ваши клиенти. От 20 години ние предлагаме и персонализираме рекламни сувенири за бизнеса. Подбираме ги да бъдат качествени, да бъдат подходящи за конкретния бизнес и събитие. От евтини пластмасови и еко артикули за масова реклама, до луксозни корпоративни подаръци за най-значимите партньори.
S&D DESIGN предлага висококачествен печат върху рекламни сувенири.
Разполагаме с машина за ротационен ситопечат, която дава възможност за впечатляващи
изображения вурху цилиндрични изделия – рекламни химикалки, чаши и др. Разполагаме с
възможност да осигуряваме рекламни сувенири директно от вносители, по каталог.

  Химикалките са подходящ рекламен подарък за всеки повод. Честото им използване прави Вашето лого разпознаваемо. Ние предлагаме голям избор на евтини пластмасови,  хартиени /еко / химикалки и моливи за масова реклама. За партньорите Ви в бизнеса разполагаме със стилни метални и бамбукови /еко / химикалки. Ние подбираме и предлагаме модели химикалки, които позволяват максимално качествена персонализация чрез ротационен ситопечат.

  Рекламните чаши ca идеални за популяризиране на бранда, за корпоративни събития, за семинари, за рекламни мероприятия, за фирменни празници или лични празници! При нас ще намерите практичните термо чаши и термоси, стъклени, порцеланови и метални чаши за вода и кафе, както и спортни бутилки.

  Предлагаме богат асортимент от формати и модели на еко тефтери, рекламни бележници с дати, бележници без дати, рекламни настолни бележници, джобни бележници, седмичници и луксозни бележници за Вашата рекламна кампания. Рекламните тефтери, които предлагаме, са изработени от висококачествени материали и могат да се брандират с различни видове печат.
  Ние можем да персонализираме Вашите бележници с Вашето лого и информация за контакти чрез ситопечат.
  Ние можем да изработим и бележници със спирала по индивидуален проект.

  САЛФЕТКИ

  Рекламните салфетки придават стил на всяко събитие. Нека заедно създадем изискани салфетки с логото на Вашия бизнес!
  Направете своят личен празник по-специален и незабравим, впечатлете всички приятели и роднини с напечатани за повода салфетки!
  Можете да си изберете вида на салфетките и цвета на печата.
  S&D DESIGN  предлага висококачествен печат върху салфетки. Ситопечатът дава възможност за реализиране на по-малки тиражи.

  ХАРТИЕНИ ТОРБИЧКИ

  Нарастващото внимание към околната среда прави хартиените торбички все по-търсени на пазара. Всеки бизнес ще изглежда добре с логото си на хартиените торбички. Поради мобилността си те са чудесен рекламен подарък, който за дълго време ще представлява Вашата марка.
  S&D DESIGN предлага висококачествен печат върху хартиени торбички. Имаме възможност да осигурим голям избор на размери и цветове торбички.

  ПЕЧАТНИ МАТЕРИАЛИ

  Визитката е най-популярният и най-евтин рекламен материал за промотиране на Вашият бизнес.
  Ако искате да направите добро впечатление на клиентите си визитната
  картичка е това, което първо ще ги впечатли. S&D DESIGN
  предлага дизайн и печат на визитки – едноцветни, пълноцветни,
  едностранни, двустранни, със прави или заоблени ръбове. Стандартният размер е
  90 х 50 мм, но могат да бъдат и с други размери.
  Могат да бъдат изработени посредством дигитален печат –
  при светли тонове на основата или чрез ситопечат – когато се печата върху тъмна медия.
  Могат да са с добавен мат или гланц ламинат. Предлагаме стандартни визитни картони
  и луксозни арт картони, които правят визитките много по-ефектни.

  Флаерите са идеален начин за популяризиране на нов продукт, сезонна промоция, предстоящо събитие или нова услуга.
  Дипляните са едно много добро средство за онагледяване на всяка една област от Вашия бизнес. С тях можете да покажете на всички Ваши настоящи или бъдещи партньори и клиенти Вашите предложения за производство, услуги, търговски стоки, промоции или нещо друго. Те са по-големи като формат и позволяват съдържанието да се предаде максимално ясно за потребителя.
  Рекламният каталог е най-луксозния и ефектен начин за представяне на Вашия бизнес. Той дава комплексна информация за дейността и цялата Ви продуктова гама. Цената на крайното изделие се формира от много компоненти и е индивидуална. Зависи от размера, броя страници, количеството и изискванията към графичния дизайн.
  Папката придава стил на вашата оферта или договор. Като предназначение папките могат да бъдат фирмени папки за кореспонденция, папки за хотелска стая, папки за презентация, с място за брошура и визитка.
  Етикетът е графичният знак на всеки производствен продукт. S&D DESIGN предлага качествен дизайн и печат на етикети, както хартиени така и от PVC фолиото.
  Кубчетата за бележки са изключително практични както за работата за офиса, така и като бизнес подарък. Отпечатани са с логото на фирмата и всички нейни данни за контакт

  БЕЛЕЖНИЦИ С ИНДИВИДУАЛЕН ДИЗАЙН
  Бележникът е със спирала и твърди ламинирани корици. Удобен е за ползване. Компактен е, спиралата позволява листите да се обръщат на 360 градуса, ламината го предпазва от изцапване и надраскване. Има голяма рекламна площ – предната и задната корици могат да бъдат наситени с рекламна информация с пълноцветен печат. Листите на бележника могат да бъдат стандартни или с индивидуален дизайн.
  Стандартно бележниците са формат А5 /144 х 208мм/, обема листи е 100 или 200 бр., но могат да се изработят и в размер по предпочитание на клиента. S&D DESIGN предлага и тефтери по индивидуален проект с меки корици, при тях предимството е по-ниската цена.

  Календарът е необходимост както в офиса, така и в дома. Чрез него рекламата на Вашият бизнес достига ежедневно до много хора. Детските и семейни календари са оригинален и радващ новогодишен подарък за вашите близки. Предложения ни за рекламни календари са разнообразни – стенни работни едносекционни и трисекционни, настолни пирамидки, джобни, планшети, стенни еднолистови и многолистови. Разполагаме с наличности на готови тела за календари, а също така можем да изработим календари по индивидуален проект. Според количеството предлагаме дигитален или офсетов печат с опция UV лак на глави за календари. За всички модели Ви предлагаме ефектен графичен дизайн. Календарът като новогодишен бизнес подарък се съчетава идеално с бележник, настолен календар и стилен химикал, които ние можем да брандираме. Предлагаме и рекламни торбички /хартиени и текстилни/, в които да поднесете Вашия подарък.

  Цената на печатните изделия се формира от много компоненти и е индивидуална. Зависи от размера, вида на медията, цветността, броя страници, количеството и изискванията към графичния дизайн.