РЕКЛАМНА АГЕНЦИЯ И ПЕЧАТНИЦА S&D DESIGN – ВАРНА

Рекламна агенция и печатница S&D DESIGN е създадена през 1999 г. във Варна. През годините ние заехме своето място в сектора на рекламното обслужване. Фирмата е специализирана в областта на печатната и предметна реклама. Използването на различни технологии за печат дава възможност за реализиране както на големи, така и на малки тиражи при оптимални цени на услугите. Работим успешно с производители от различни сектори – шивашки фирми, фирми за производство на пластмасови изделия. Натрупаният опит и стремежа към максимално качество ни направи надежден партньор на редица рекламни агенции.

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

НАШИТЕ ПРОДУКТИ

Тениски и униформи

Ако искате Вашето събитие да е запомнящо се, Вашият бизнес да се отличава, едно от най-добрите средства е рекламната тениска и фирмената униформа. За Ваше улеснение предлагаме голямо разнообразие от тениски, блузи, униформи и др. текстилни изделия, дизайн и професионален печат.

Прочети повече

Шапки

Шапката ще направи Вашата реклама, Вашето събитие по-забележими и по-атрактивни. Това е рекламен продукт, който ще продължи да живее и да Ви служи дълго във времето. В нашата печатна база можете да получите професионално напечатано рекламно послание с голямо разнообразие от модели и цветове шапки.

Прочети повече

Текстилни торби

Чантите за многократна употреба са практичен рекламен сувенир с голяма рекламна площ и дълъг период на употреба, което ги прави ценен рекламен носител. С тях можете да опаковате продуктите си или луксозно да представите подаръкът си. Еко торбите напечатани с логото Ви ще Ви носят много дивиденти.

Прочети повече

Рекламни сувенири

Рекламните сувенири са най-ефикасното средство за напомняща реклама. Персонализирани с Вашето лого – сувенирите са подходящи за изграждане на положителен имидж и налагане на марка. При нас ще намерите богата гама от качествени рекламни сувенири, дизайн и професионален печат.

Прочети повече

Силиконови гривни

Цветни! Оригинални! Популярни! Те са ефектен рекламен продукт за различни поводи – партита, концерти, изложения, за състезания, лагери, хепънинги и т.н. Ако искате да направите незабравим подарък на голяма аудитория, най-добрият избор е силиконова гривна с Вашето рекламно послание.

Прочети повече

Салфетки

Независимо от бизнес събитието, което организирате – направете го престижно и запомнящо се, впечатлете Вашите гости като брандирате салфетки за съответния повод. Салфетката напечатана с Вашето лого би била завършващия щрих на стилния Ви офис. Предстои Ви специално събитие? Направете го по свой вкус.

Прочети повече

PVC стикери

Те са едни от най-разпространените печатни продукти, благодарение на широката сфера на приложение и лекотата на използване. Рекламните стикери с подходящ дизайн не само ще информират за продукта, които предлагате, но ще повишат популярността на Вашата марка.

Прочети повече

Изделия на производители

Предлагаме висококачествен плосък и ротационен ситопечат, тампонен печат – технологии, които позволяват персонализация на произволни по форма и материал изделия. Изберете професионализма с който подхождаме към всеки проект.

Прочети повече

Хартиени торбички

Хартиените торбички са жест на внимание към Вашия клиент, а с лого и контактните данни на фирмата са един чудесен имиджов продукт, който за дълго време ще рекламира марката сред бъдещите Ви клиенти. Рекламната торбичка ще внесе допълнителен стил на фирмените ви подаръци.

Прочети повече

Печатни материали

S&D DESIGN предлага всички стандартни печатни материали. При нас ще получите стилен графичен дизайн, изработка на фирмено лого, предпечатна подготовка и качествен печат на рекламни материали. Ще съобразим технологията на печат според бройките, които са Ви необходими.

Прочети повече

ПРЕДЛАГАНИ УСЛУГИ

Ситопечат върху текстил

Ротационен и плосък ситопечат

Печатни материали