БЕЛЕЖНИЦИ

S&D DESIGN предлага голямо разнообразие от бележници. В зависимост от тялото има два вида рекламни бележници:

БЕЗ ДАТИ – по-евтини бележници, те имат календар или планер на началните страници

С ДАТИ    – това са календар бележници с дата на всяка страница.

Стандартно размерът на бележника е А5, но има избор на различни размери – формат А4, джобни бележници, големи настолни бележници. Луксозните бележници са изработени от качествена обшита термоактивна кожа, с меки вложки. По икономичните фирмени бележници са с корици от книговенил. Особена популярност добиват еко бележниците, които са изработени от рециклирана хартия.

Ние можем да персонализираме Вашите бележници с Вашето лого и информация за контакти чрез ситопечат.

Ние можем да изработим и бележници със спирала по индивидуален проект.

БЕЛЕЖНИЦИ С ИНДИВИДУАЛЕН ДИЗАЙН

Бележникът е със спирала и твърди ламинирани корици. Удобен е за ползване. Компактен е, спиралата позволява листите да се обръщат на 360 градуса, ламината го предпазва от изцапване и надраскване. Има голяма рекламна площ – предната и задната корици могат да бъдат наситени с рекламна информация с пълноцветен печат. Листите на бележника могат да бъдат стандартни или с индивидуален дизайн.

Стандартно бележниците са формат А5 /144 х 208мм/, обема листи е 100 или 200 бр., но могат да се изработят и в размер по предпочитание на клиента. S&D DESIGN предлага и тефтери по индивидуален проект с меки корици, при тях предимството е по-ниската цена.

 

Цени за печат на БЕЛЕЖНИЦИ С ТВЪРДИ ЛАМИНИРАНИ КОРИЦИ, СТАНДАРТНИ ЛИСТИ

А 5

50 бр.

100 бр.

200 бр.

300 бр.

500 бр.

100 листа

6,70 лв.

5,50 лв.

5,20 лв.

4,60 лв.

4,20 лв.

200 листа

7,20 лв.

6,00 лв.

5,50 лв.

5,00 лв.

4,60 лв.

В цената е включен графичен дизайн.

Всички цени са без ДДС

НАСТОЛНИ КАЛЕНДАР-БЕЛЕЖНИЦИ

S&D DESIGN предлага луксозни настолни календар-бележници изработени от качествена термоактивна кожа и икономични с корици от цветни арт картони. Разполагаме и с разнообразни календари-пирамидки, върху които можем да напечатаме Вашето лого и информация. Ние можем да изработим настолни календар-бележници и планшети по индивидуален проект.

Настолният календар като новогодишен бизнес подарък се съчетава идеално с календар, бележник и стилен химикал, които ние можем да брандираме. Предлагаме и рекламни торбички /хартиени и текстилни/, в които да поднесете Вашия подарък.